Open Air

Posedlí Dakarem Open Air se tento rok promění v oslavu českého úspěchu na Rally Dakar 2024! Vzduchem bude lítat prach i bláto a rozezní se burácející závodní motory. Přijďte zažít závodní stroje v akci, zasoutěžit o svezení a potkat dakarské hvězdy. Kde jinde byste chtěli užívat léto, pokud ne na „českém Dakaru“ v Přerovské rokli? Tohle je událost, kterou si rozhodně nesmíte nechat ujít!

VSTUPENKA OPEN AIR

HOSTÉ

Přesun na Moravu znamená jediné – kromě účasti oblíbených závodníků, kteří za námi jezdí pravidelně, dorazí nově i ti, co to měli do Sedlčan přes celou republiku. Na akci léta tak potkáš celou řadu závodníků, včetně techniky, kterou pořádně otestují na Přerovské trati. Přijeď zažít Dakar zblízka, osahat si závodní speciály, nebo pokecat se svými oblíbenci.

VSTUPENKA OPEN AIR

TÝMY

Dakarský bivak není jen o mediálně známých závodnících a jejich strojích, ale hlavně o mechanicích, manažerech, řidičích a spoustě dalších extrémně důležitých členech týmu. Na Open Airu všechny z nich potkáš. Vezmou tě mezi sebe podle hesla #WeAreOneteam společně vytvoříme jeden velký český bivak.

MAPA AREÁLU

TECHNIKA

Závodní týmy dovezou na Open Air to nejlepší z dakarské techniky, jaká na světě existuje. Můžeš se těšit na vítězný kamion Čendu i špičku z kategorie automobilů či motorek. S ostrými závoďáky přijede i doprovodná technika, která tě ohromí svojí velikostí a dokonalým zázemím, jaké znáš z dakarských televizních přenosů. Šťastlivci z řad fanoušků dostanou šanci svézt se jako praví dakarští navigátoři.

VSTUPENKA OPEN AIR

V LÉTĚ NAKOPNEME MOTORY A CELÝ ČESKÝ DAKARSKÝ KARAVANA JEDE DO PŘEROVA

FOTOGALERIE

KOUKNI NA VIDEO Z LOŇSKÉHO SRAZU POSEDLÍ DAKAREM OPEN AIR

VIDEO

NAPIŠTE, RÁDI O VÁS USLYŠÍME

Chceš se na něco zeptat? Napiš, neexistuje špatný dotaz!
info@posedlidakarem.cz

Chceš se stát partnerem akce? Tak na co čekáš?
partneri@posedlidakarem.cz

Potřebuješ akreditaci nebo podklady pro média? Ozvi se!
media@posedlidakarem.cz

PARTNEŘI AKCE

CHCEŠ VĚDĚT CO SE DĚJE?

Odebírej novinky

přihlásit se